Workshops

In onze workshops delen we met passie onze kennis, ervaringen en bijzondere levenslessen.

“Dank voor deze inspirerende workshop! Ik ga zeker aan de slag om mijn passies een grotere plek te geven in mijn leven.”

“Heel erg bedankt voor de workshop! Het is een mooie eye-opener. Bedankt voor jullie mooie voorbeelden en energie!”

inspirerende workshop

Volg je passie en doe wat je blij maakt

* beschikbaar *

Passie is de grootste bouwsteen voor jouw geluk. Volg je passie en blijf leren, doe nieuwe ervaringen op en ontmoet anderen waarmee je je passie deelt hebt. Vanuit passie komt groei en daarmee ontwikkel je je sterke punten. En juist dat vergroot je zelfvertrouwen.

Hoe meer je je blijft ontwikkelen, hoe meer zelfvertrouwen je krijgt. Zo voegt passie heel veel waarde toe aan je leven, waarde die nog meer gaat tellen als je die deelt met anderen. Dit is de reden waarom gelukkige mensen de neiging hebben om extern te focussen, om andere mensen te helpen, in plaats van zich te richten op zichzelf.

Om dat te bereiken leer je in deze workshop te zorgen voor jezelf en anderen, vanuit je eigen kracht en authenticiteit. Met Alan Bredenhorst en Jerry Rijstenbil kom je te weten waar jouw passie ligt en waar kan je nog groeien. Je ontdekt het aan de hand van deze interactieve workshop.

Heb je interesse? Vraag meer informatie aan!
lichaam en gezondheid

Lichaamsenergie voor brainpower!

* beschikbaar *

Jouw gezondheid heeft effect op hoe je je voelt. En hoe je je voelt heeft ook weer effect op je gezondheid. Pas daarom je levensstijl aan voor een betere conditie, om gezonder oud te worden en er beter uit te zien! Die gezonde levensstijl geeft je lichaamsenergie, die weer zorgt voor meer brainpower. Daarom hebben we het in deze workshop eerst over hoe je goed voor je lichaam zorgt, gezonde keuzes maakt qua voeding en ook over bewegen en rust.

Extra energie voor een belangrijk moment nodig? Om maximaal te presteren voor bijvoorbeeld voor een sollicitatie, een presentatie of een belangrijke vergadering? Ook dan kan je je lichaam inzetten.

We geven je hele praktische tools om – door inzet van je lijf –  in een opperste staat van zijn te komen, je geest te stimuleren en je mentale presentaties te maximaliseren. In actie komen is de belangrijkste sleutel tot succes. We helpen je om een methode te kiezen die bij jou past en bij de situatie waarin je de brainpower nodig hebt.

Heb je interesse? Vraag meer informatie aan!

“Jullie hebben een fijne vibe. Zou de hele avond wel kunnen luisteren en praten met jullie.”

“Bedankt voor de training. Ik vond het boeiend en interessant, genoeg stof om over na te denken.”

“Ik vind het super interessant, leerzaam en jullie doen het heel leuk en herkenbaar. Veel opgestoken.”

“Dank jullie wel, heb superveel geleerd, daar ga ik mee aan de slag op mijn werk! En ik vond de dynamiek tussen jullie ook erg leuk!”

liefde en relaties

Volg je passie en talent

* beschikbaar *

Goede relaties zijn een essentieel ingrediënt van een gelukkig en waardevol leven. Als we een band voelen met de mensen om ons heen én zij met ons, dan maakt dat het leven een stuk aangenamer. Dit geldt voor alle relaties: liefdesrelaties, vriendschappen, families en op werk. Als het misgaat, levert dat vaak enorme frustraties op voor beide kanten.

In deze workshops geven we praktische tools, waar je direct mee aan de slag kan in alle relaties die je wilt verbeteren. Hoe focus je op wat er goed gaat en geef je de positieve dingen in de relatie positieve aandacht? Controleer je verwachtingen en probeer de verwachtingen van de ander eens als uitgangspunt te nemen van je relaties. En patronen van vroeger kunnen in de weg staan: hoe doorbreek je die patronen?

Een rode draad door de workshop is hoe je dit alles verwerkt in een nieuw stijl van communiceren, die een positief effect heeft op je relaties. De manier waarop we tegen elkaar praten, heeft meer invloed dan dat je in eerste instantie misschien wel denkt. De kracht van taal is niet te onderschatten. Heb jij ook wel eens gehad dat iemand iets tegen je zei en die uitspraak de complete dag door je hoofd spookte? En misschien wel invloed had op jouw stemming die hele dag? Als één woord of zin de kracht heeft om jouw hele dag te veranderen, hoe krachtig zou het dan zijn als je de impact van taal onder controle hebt. Vooral bij jezelf, want hoe mooi zou het zijn dat je door bewust communiceren je relaties kan verbeteren. En dat kan!

Heb je interesse? Vraag meer informatie aan!
bewustzijn en spiritualiteit

Mindset voor geluksgevoel

* beschikbaar *

Wat vind jij leuk, waar geniet je van? Het antwoord op die vraag is voor ieder mens anders. Maar focussen op dat wat jou gelukkig maakt, dat kan iedereen leren – met kleine stapjes.

In deze online workshop leer je hoe je gewoontes kan doorbreken. Gedragsverandering gaat niet alleen om wilskracht; het gaat ook om klein beginnen, voor een eerste positief gevoel. En het gaat om patronen doorbreken.

Deze workshop neemt je mee op een ontdekkingsreis naar een mindset voor geluksgevoel door op een slimme manier je leven positief te veranderen. Ontdek waar jij van geniet in het leven, hoe je je gewoontes verandert en focust op wat jou gelukkig maakt.

Heb je interesse? Vraag meer informatie aan!

“Alan en Jerry, Hartelijk bedankt voor deze inspirerende workshop. Ik heb geleerd om bewuster stil te gaan staan bij kleine geluksmomenten.”

“Die energie was voelbaar. Ik weet zeker dat de informatie nog lang zal doorwerken. En dan zal ik vast en zeker aan jullie enthousiasme denken! Ontzettend bedankt!!”

Happy people

Mooie tips. Fijn dat jullie de tijd namen voor extra vragen en antwoorden.

Huub

dankjewel voor alle informatie! ik ga met een positievere mindset mijn zoektocht naar ander werk verder te zetten. en ook kijken of ik positiever naar de minder leuke punten leuker kan maken.

Marja
Scroll naar boven