Lichaam en gezondheid

Een gezonde levensstijl als medicijn, is het geheim om gezond te zijn en te blijven. Dat begint bij redical selfcare. Niet een dagje, af en toe of toevallig. Nee, keer op keer goed voor jezelf zorgen. Duurzaam, permanent als onderdeel van hoe je leeft en werkt.

We dagen je uit bewustere keuzes te maken wat je eet en drinkt en we leggen je uit welke invloed dat heeft op je gezondheid. We geven je tips hoe je meer kan bewegen en sporten structureel in je levensritme kan inpassen.

Door je te verdiepen in slaappatronen, kom je meer tot rust. Daardoor zit je ook lekkerder in je lijf. En daar hebben we nog veel meer tips voor, die je makkelijk in je leven integreert. Ook leren we je over self healing, waardoor je positieve invloed uit kan oefenen op je gezondheid.

“Gezonde levensstijl als medicijn”

Introductievideo 'Lichaam en gezondheid'

Wat verstaan we dus onder 'Lichaam en gezondheid' bij Real Happiness:

  • Redical selfcare
  • Eten en voeding
  • Bewegen en sport
  • Rust en slapen
  • Lekker in je lijf
  • Self healing

Wij zijn trotse businesspartner van EQology

Wij zijn zeer gepassioneerd over de natuur, net als EQology. En dat is zichtbaar in al hun producten die gemaakt zijn van natuurlijke, hoogrenderende ingredienten.

Alle producten van EQology zijn vrij van synthetische geurstoffen, minerale oliën, petrolatum, sulfaat detergenten, synthetische kleurstoffen en parabenen, ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kruidenkenners, homeopaten en biochemici, die zorgvuldig de ingrediënten onderzoeken om de beste producten voor jou te maken.

Geïnteresseerd? Mail ons op info@realhappiness.nl

Webinar EQology

Krachtdier voor lichaam en gezondheid

De Slang

De betekenis van de slang is sterk verbonden met levenskracht en oer-energie. In veel culturen wordt de slang vereerd als een krachtdier, die de bron van het leven vertegenwoordigt. De slang kan begeleiding bieden bij levensveranderingen en -overgangen, ook bij fysieke veranderingen.

Kernwoorden van de slag: Transformatie, wedergeboorte, gezondheid, vruchtbaarheid, mysterie, kracht, geneeskunde en genezing.

Scroll naar boven