Over Real Happiness

Onze visie:

Wij geloven in een wereld waarin iedereen voor zichzelf, elkaar en de wereld zorgt.

Onze missie:

Mensen helpen en inspireren om echt geluk te beleven in alle domeinen van het leven.

Wat doen we

We streven continu naar geluk in alle domeinen van het leven. Dat gunnen wij iedereen. Daarom delen we via Real Happiness onze kennis, ervaring en bijzondere levenslessen door onder andere één op één coaching, coachingvideo’s, interactieve online groepsbijeenkomsten, muziek, uitdagende oefeningen en via storytelling.

Real Happiness symbolen

De volgende magische krachtdieren staan symbool voor Real Happiness: de eenhoorn en de pegasus. Wij wensen iedereen de kracht en magie van deze twee krachtdieren in hun mindset voor geluk.

De eenhoorn

De spirituele betekenis van de eenhoorn is magie en vreugde. De eenhoorn herinnert ons aan onze eigen innerlijke kracht en de magie die in ieder van ons aanwezig is. De eenhoorn helpt je je dromen te realiseren en leidt je door het leven met onvoorwaardelijke liefde en pure onschuldige intentie.
De eenhoorn versterkt het geloof in een magische wereld, waar dat waarvan we dromen echt kunnen gebeuren. De eenhoorn herinnert je eraan je dromen niet op te geven en laat weten dat elke ervaring die moeilijke tijden met zich meebrengt slechts tijdelijk is.

De pegasus

De pegasus is een magisch dier dat vrijheid, vertrouwen en wijsheid symboliseert. Ook staat de pegasus voor inspiratie, creativiteit en nieuwe perspectieven. De pegasus geeft je kracht, moed en snelheid om met grenzeloosheid je leven zelf te vormen en te creëren. Met de pegasus aan je zijde volg je je intuïtie en neem je met daadkracht leiding over je eigen leven.

De coaches

Jerry & Alan

Jerry en Alan zijn al jaren succesvol mentor en coach in diverse domeinen van het leven. Daarnaast hebben hebben ze succesvol diverse coachingopleidingen afgerond. 

Jerry en Alan hebben door hun brede ervaring een vrij unieke skill set om mensen te helpen  om intenser van het leven te laten genieten.

Samen met hun team leiden ze nu Real Happiness, om mensen te helpen in echt geluk te leven in alle domeinen van het leven.

Introductievideo Alan
Introductievideo Jerry

Jerry

Jerry heeft zijn hele leven zijn missie gevolgd: mensen gelukkig maken. Jerry is gespecialiseerd in coaching door middel van muziek en storytelling en hij is een meester in het beïnvloeden van ‘staat van zijn’. Jerry gebruikt spiritualiteit als een belangrijk ingrediënt van zijn coaching.

Daarnaast werkt Jerry vanuit het gedachtegoed van de Hopi indianen, met teachings en verhalen die hij persoonlijk van hen overgedragen krijgt. Hij heeft daarnaast meer dan twintig jaar lang miljoenen mensen gelukkig gemaakt met muziek en verhalen, onder andere met zijn shows in de Efteling en voor televisie.

Alan

Alan is gespecialiseerd in het coachen van mensen in hun persoonlijke groei. En hij daagt mensen uit om bij te dragen aan anderen en aan de wereld. Hij richt zich op de passie en talenten van mensen om hen te helpen zo authentiek mogelijk van het leven te genieten en aan het leven bij te dragen.

Alan is een motivator en een meester in het creëren van een mindset voor geluk. Hij werkte als sociaal ondernemer aan honderden maatschappelijke projecten met duizenden mensen. Ze voelden zich allemaal thuis en veilig genoeg om hun passie te ontdekken, hun talenten te ontwikkelen en hun sociale vaardigheden te vergroten.

Real Happiness aroma blend

Deze unieke geur raakt jouw uniekheid aan. Het neemt je op een speelse manier mee op jouw pad. Het is als een aanmoediger, bekrachtiger, adviseur, heler, die je bij de hand pakt en zegt: Kom heb vertrouwen in jezelf, leef je leven en gun het jezelf om real happy te zijn.

De verschillende ingrediënten, de etherische oliën vullen elkaar aan en versterken elkaar. Ze zijn “gerijpt” en daardoor verbonden om zo een eenheid te zijn. Etherische oliën, pure producten van Moeder Aarde zijn de ingrediënten van deze geur. Elk ingrediënt met zijn of haar eigen verhaal. Daar waar mogelijk zijn de ingrediënten van biologische gecertificeerde teelt.

Ravintsara  *  Mandarijn  *  Elemi  *  Angelica  *  Jasmijn  *  Roos  *  Sandelhout

Scroll naar boven