Domeinen van het leven

“Gezonde levensstijl als medicijn”

Een gezonde levensstijl als medicijn, is het geheim om gezond te zijn en te blijven. Real Happiness daagt je uit en geeft je suggesties en ondersteuning hoe je investeert in je gezondheid, door bewuste keuzes in voeding, bewegen en slapen. Ook kom je met Real Happiness lekkerder in je lijf en leren we je zelfs over ‘self healing’.

“Alles staat met elkaar in verbinding”

Elke stap die je zet en elke keuze die je maakt, heeft invloed op je leven. Omdat alles met elkaar in verbinding staat, is alles wat je doet, voelt, zegt en denkt van invloed op je welzijn. Real Happiness helpt je keuzes te maken die passen bij je levensdoelen en -richting, waardoor persoonlijke groei, geestelijke gezondheid, zelfacceptatie en eigenliefde een logisch gevolg is.

“Durf jezelf te zijn”

Hoe wil je overkomen? Durf je jezelf te zijn? Is jouw lifestyle en identiteit volledig afgestemd op je persoonlijkheid en eigenheid? Laat jij je behoeftes om ergens bij te horen meespelen in je dagelijkse leven en gedrag? Alle mensen zijn uniek en hebben allemaal een unieke identiteit. Bij Real Happiness helpen we je jouw prachtige identiteit zo volledig mogelijk tot zijn recht te laten komen in alles wat je zegt en doet.

“Ontdek en geniet”

Hoe jij je vrije tijd het liefste doorbrengt, hangt af van je interesses, cultuur, gewoonten en rituelen. Wij gaan er samen met jou voor zorgen dat je meer geniet in je vrije tijd en bewustere keuzes maakt die bij jou passen. Van sociale activiteiten en hobby’s, tot sport, ontspanning en wellness. Ook dagen we je uit je te blijven ontwikkelen en bijleren in je vrijetijdsbesteding en interesses.

“Wat heeft de ander nodig?”

Liefde geven, liefde ontvangen en positieve communicatie zijn drie belangrijke bouwstenen van stabiele, liefdevolle en inspirerende relatie. Dat geldt voor zowel vrienden en sociale cirkel, als voor gezin, familie en je levenspartner. Gelukkige mensen hebben vaak betere relaties, juist omdat ze die relatie niet persé nodig hebben. We geven je suggesties vanuit positieve energie om het maximale uit je relaties te halen en dagen je uit om de relaties tot bloei te laten komen door zo vaak als mogelijk te denken ‘Wat heeft de ander nodig?’.

“Volg je passie en talent”

Wanneer je van je passie en talent je werk weet te maken, dan is de voldoening maximaal. Je hebt dan een carrièrepad wat volledig bij je past. En wanneer je doet waar je goed in bent en doet wat je leuk vindt, is hard werken geen stress. Ook wordt je hier een leuker mens van en is het contact en de communicatie met je collega’s optimaal. Veel geld verdienen is daarnaast geen doel op zich meer, maar je streeft financiële zekerheid na. En de meeste mensen die hun passie en talent volgen, zijn over het algemeen gelukkig.

“Welke bijdrage kan jij leveren?”

Je dagelijkse omgeving heeft een grote invloed op je welzijn. ook daarin kun je keuzes maken die je gelukkiger maken. Natuurliefhebbers weten bijvoorbeeld allang dat natuur goed voor ons is. Niet alleen zorgt groen voor een betere luchtkwaliteit, meer productiviteit en een gelukkiger gevoel, het kan ook helpen bij het herstellen van emotionele stress. Ook kan de natuur laten zien hoe je los kunt laten en laat je genieten van het hier en nu. Leren van de natuur doen Hopi indianen al duizenden jaren. Wat kun jij leren van de natuur?

Krachtdieren

Elke domein heeft een eigen krachtdier.

Een krachtdier wordt in bepaalde culturen gezien als gids, een beschermer en bewaker van onze persoonlijke kracht. Naast de eenhoorn en de Pegasus als overkoepelende magische krachtdieren, wordt elk domein van het leven gesymboliseerd door een bijzonder krachtdier. Deze kunnen richting geven bij het ontwikkelen van een mindset voor geluk in dat specifieke domein.

Scroll naar boven