Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 1.450

Meer genieten van het leven

Opleiding Inhoud

Uitklappen

Wil jij leren genieten in álle domeinen van je leven? En wil jij je leven transformeren naar echt geluk en waardering?

Dan is de opleiding ‘Meer genieten van het leven’ écht iets voor jou:
In kleine stappen naar groot geluk.

‘Meer genieten van het leven’ is een zorgvuldig samengesteld programma voor persoonlijke groei. Een leerzaam programma voor iedereen die meer uit het leven wil halen, positief wil denken, uitdagingen wil aangaan en ‘real happiness’ wil ervaren.

Positieve impact op je leven

Aan het einde van dit programma ben je daadwerkelijk in staat meer van het leven te genieten, heb je meer controle over je gedachten en acties en weet je hoe je de juiste voorwaarden kan creëren om de rest van je leven meer te genieten.

“Ik vond de opzet heel prettig. Die energie was voelbaar. Ik weet zeker dat de informatie nog lang zal doorwerken. Ontzettend bedankt!!!”

Vijf hoofstukken: in tien weken resultaat

‘Meer genieten van het leven bestaat uit 5 hoofstukken. Elk hoofdstuk doe je ongeveer twee weken over.

Hoofdstuk 1: Hoe kan je meer genieten van het leven.
We geven je inzicht in jouw eigen invloed op genieten. Inzicht in waar je nu staat en waar je naar toe wilt. We leren je genieten van het leven als prioriteit maken.

Hoofdstuk 2: Positieve doelen stellen.
In dit hoofdstuk ga je haalbare geluksdoelen stellen. die je tijdens de opleiding kunt behalen. Ook heb je een persoonlijk coaching gesprek om je doelen aan te scherpen.

Hoofdstuk 3: Aan de slag
Je leert de Succesformule voor Real Happiness doelen: een strategie die optimaal aansluit bij deze opleiding en je ondersteunt je doelen te behalen.

Hoofdstuk 4: Motivatie en verdieping
Motivatie om door te gaan en verdieping, terwijl je de succesformule voor Real Happiness doelen toepast.

Hoofdstuk 5: Real Happiness plan voor de toekomst
Je gaat in dit hoofdstuk je doelen uitbreiden tot lange termijn doelen en we geven je de tools mee om dat wat hiervoor nodig is ook na de opleiding te blijven toepassen in je leven.

Wekelijkse groepssessies:

De opleiding wordt ondersteund door wekelijkse online sessies, om het maximale resultaat te bereiken. Tijdens de sessies wordt veel aandacht besteedt aan je staat van zijn, door er bewust van te worden en die positief te beïnvloeden.

De wekelijkse groepssessies zijn een toegevoegde waarde aan jouw proces en zijn tools die je kan blijven inzetten tijdens de opleiding en de rest van je leven.

Na de aangeboden, inhoudelijke groepssessie door de trainers, worden vooraf ingediende vragen en persoonlijke casussen behandeld.

“De tijd is omgevlogen! Enthousiast zijn jullie! Voor mij is het fijn om een overzicht te hebben doordat jullie het in zeven levensdomeinen hebben samengevat!”

Real Happiness Community

Een Facebook groep is de ideale manier voor een community, waarin mensen met gelijke interesses informatie kunnen delen en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

De community is niet openbaar, dus alleen toegankelijk voor gelijk gestemden die een opleiding bij Real Happiness volgen.

Heeft dit betrekking op jou?

Wil jij meer van het leven genieten? Ontbreekt er nog iets in jouw leven? Ben je nog niet helemaal happy in je sociale leven of op je werk? Ben je niet optimaal gelukkig in één of meer domeinen van het leven? Weet je dat er meer in het leven is, maar je weet niet hoe je het kan veranderen? Wil je uit deze situatie komen en hebt een zetje nodig? Dan is ‘meer genieten van het leven’ écht iets voor jou.

“Alan en Jerry, Hartelijk bedankt voor de inspiratie. Ik heb geleerd om bewuster stil te staan bij kleine geluksmomenten.”

Na de opleiding

Als je de opleiding ‘Meer genieten van het leven’ helemaal hebt doorlopen, kan je  meer van het leven genieten, voel je je positiever en heb je meer plezier in het leven. Je ervaart meer liefde en luistert meer naar je hart in plaats van je hoofd. Je bent zelfbewuster, ervaart meer geluk en kan (weer) dagelijks genieten.

Doe mee om een positieve mindset te krijgen

Wekelijkse groepssessies:

De opleiding wordt ondersteund door wekelijkse online sessies, om het maximale resultaat te bereiken. De wekelijkse groepssessies zijn een toegevoegde waarde aan jouw proces en zijn tools die je kan blijven inzetten tijdens de opleiding en de rest van je leven.

De Real Happiness online groepssessies zijn elke dinsdagavond om 19.30 uur via Zoom.

Je kan deelnemen aan de sessies via deze link: ZOOM link Real Happiness online groepssesies (meeting ID: 922 1568 1099)

In les 1.5 delen we deze informatie nogmaals met je.

Real Happiness Community

Positieve energie is besmettelijk! Als je je in een omgeving bevindt waar mensen dezelfde doelen hebben als jij, is je kans op succes groter. Het bewust investeren in zulke relaties is waardevol.

Word zo snel mogelijk lid van de Facebookgroep van Real Happiness coaching.

  • Je verbinden aan een groep met gelijkgestemden versnelt je leerproces.
  • Het geeft je belangrijke inzichten, doordat ervaringen worden gedeeld.
  • Een community is nuttig in het versnellen van je prestaties.

Je kan een verzoek indienen lid te worden van de Real Happiness Community via: www.facebook.com/groups/realhappinesscommunity

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
€ 1.450

Opleiding Inhoud

Uitklappen

Gratis coachingsgesprek

gratis coachingsgesprek om kennis te maken, waarom je die zou willen en wat je er kan leren.

Scroll naar boven